Trots ben ik op onze ruim 1.500 enthousiaste flexmedewerkers!

Rick Huijsman, Planner CYS Veldonderzoek

Mystery shopper
Enquêteur

CYS Veldonderzoek werkt met een grote groep flexmedewerkers. Deze flexmedewerkers ondersteunen ons bij het uitvoeren van onderzoeken als mystery shopper en als enquêteur. Jij kunt één van deze flexmedewerkers zijn.

Werk je al voor CYS Veldonderzoek?
Dan kun je via de onderstaande buttons direct naar het juiste inlogscherm.

Login E-uur  Login Prophet

oplossing-mystery-shopping-voor-gemeenten.jpg

Hoe ziet de samenwerking er uit?

CYS Veldonderzoek werkt met een grote groep flexmedewerkers. Deze flexmedewerkers ondersteunen ons bij het uitvoeren van onderzoeken als mystery shopper en via het afnemen van enquêtes. Jij kunt één van deze flexmedewerkers zijn. Wanneer je ingeschreven staat bij ons, ben je tot niets verplicht. Je kunt in het systeem zien welke opdrachten er aangeboden worden en onder welke voorwaarden de opdrachten zijn. Per opdracht bepaal je of je interesse hebt en of je je hiervoor aanmeldt.

Waar voldoet een flexmedewerker van CYS Veldonderzoek aan?

  • Je bent betrouwbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed;
  • Je bent in staat een rol te kunnen spelen;
  • Je kunt een eerlijke en opbouwende beoordeling geven;
  • Je beschikt over een goede internetaansluiting;
  • Je bent 18 jaar oud of ouder;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
  • Je hebt een net en representatief voorkomen.

Je krijgt een vergoeding per opdracht als mystery shopper of per uur bij andere werkzaamheden (afhankelijk van de complexiteit en duur van de betreffende opdracht). Een opdracht betalen wij rechtstreeks aan je uit. De uren worden door een payroll bedrijf verwerkt en uitbetaald. Je ontvangt van het payroll bedrijf een overeenkomst en loonstrook.

Waar kun jij ons bij helpen?

Mystery shopper

Een mystery shopper van CYS Veldonderzoek heeft zeer afwisselend werk. In opdracht van CYS Veldonderzoek koop je als mystery shopper bijvoorbeeld producten in winkels, je laat een oogmeting uitvoeren, je bezoekt een casino, je huurt een auto, je belt naar de gemeente,  je laat een hoortest uitvoeren of je bestelt een pizza. Bij het bezoeken van winkels kun je denken aan een bezoek waarbij alleen een kort verkoopgesprek wordt aangegaan of een bezoek waarbij je het interieur en de verzorging van de winkel bekijkt. Het kan ook een bezoek betreffen waarbij je een kledingstuk moet passen en kopen, waarbij je het product uiteindelijk retour brengt. Als mystery shopper help je organisaties verbeteren. Nadat je een opdracht hebt uitgevoerd, voer je je ervaringen als mystery shopper online in, in onze centrale database. CYS Veldonderzoek analyseert deze gegevens en rapporteert de bevindingen aan de opdrachtgever. Op basis van jouw ervaring en rapportage kan de opdrachtgever de kwaliteit van de service aanpassen en verbeteren.

Enquêteur

Als enquêteur van CYS Veldonderzoek werk je mee aan opinie onderzoeken. Op straat, in een winkel of in een bedrijf vraag je naar de mening van mensen, waarbij je gebruik maakt van een tablet. Ook kun je als enquêteur worden ingezet voor ons Call Center waarbij je telefonisch enquêtes afneemt. Bij het doen van onderzoek is het belangrijk dat je plezier hebt in het contact met mensen én dat je erg secuur werkt. Je bent niet alleen het visitekaartje van CYS Veldonderzoek, maar ook van de bedrijven waarvoor CYS Veldonderzoek werkt. Het is van groot belang dat een enquêteur nauwkeurig werkt. De enquêtes die door jou worden verzameld, komen namelijk in een grote database van onze klant. CYS Veldonderzoek analyseert deze gegevens en rapporteert de bevindingen aan de opdrachtgever. Op basis van deze gegevens kan de opdrachtgever de kwaliteit van haar dienstverlening en producten aanpassen en verbeteren.


Verhalen van collega's

NICOLE HUISMAN

Eigenlijk vind ik het zowel als mystery shopper als bij enquêteren juist leuk wanneer de medewerkers het niet goed doen. Wanneer ze je als klant negeren en met elkaar blijven kletsen bijvoorbeeld. Dat is natuurlijk geen prettige ervaring, maar ik heb daarbij wel het gevoel dat ik heel concreet iets bijdraag. Op een constructieve manier natuurlijk, ik benadruk niet wat er verkeerd ging, vooral hoe het beter kan. Ik merk door mijn jarenlange ervaring dat ik steeds meer begrip krijg voor dienstverlenend personeel.

ZEESHAN ABBAS

Het is prettig dat er veel variatie is binnen de opdrachten, waardoor je altijd met iets anders bezig bent. Het leukst vind ik om terugkoppeling te geven na een bezoek als mystery shopper. Ik werk mee aan motivatie acties, waarbij je bijvoorbeeld alleen op hoeft te letten of je binnen een bepaalde tijd begroet wordt door een medewerker. Als ze het goed doen, krijgen ze een gefeliciteerd kaart. Het eerste wat het personeel dan vaak doet, is kijken of alle andere dingen ook in orde zijn, dat is grappig om te merken.

ERIC WEITERING

Wat ik steeds weer merk in alle opdrachten die ik voor CYS Veldonderzoek doe: alles staat of valt met de toon waarop je mensen aanspreekt. Bij enquêteren bijvoorbeeld, natuurlijk wil niet iedereen meewerken. Maar als je mensen op een vriendelijke toon aanspreekt, hebben ze vaak toch even vijf minuutjes. Bij mystery shoppen vind ik het dan weer leuk dat je je soms achteraf bekend moet maken, of feedback moet geven aan het personeel. Vooral omdat je dan meteen de reactie van de medewerkers ziet.

Wil jij werken voor CYS Veldonderzoek of meer informatie ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in met jouw contactgegevens!